04/10/2017

Detalls:

Organitzador HUB Terrassa Telèfon 93 706 95 30 Correu Electrònic info@hubterrassa.com

Programació

Data:
Horari:

Taller “Optimització de xarxes socials” – Ultreia Projects i HUB Terrassa

Optimització de xarxes socials

Ultreia Projects vindrà al HUB Terrassa a impartir un taller d’Optimització de les teves xarxes socials. T’ensenyarem a millorar la teva presencia a les xarxes socials i a aconseguir més seguidors dedicant només dues a hores a la setmana a programar els teus continguts. Parlarem d’eines com Buffer i Hotsuite. T’explicarem què ofereix cada una d’aquestes eines tant en la seva versió gratuïta com de pagament.

*És recomenable assistir amb ordinador o tauleta.

Objectius del taller: Conèixer i aprendre sobre diferents eines que permeten programar-te i optimitzar-te les teves xarxes socials, per poder-les tenir actualitzades i millorar la teva presència dedicant-hi només 2 hores a la setmana.

Quan i a qui va dirigit? Empreses i autònoms que vulguin millorar la seva presència en les xarxes socials i no puguin dedicar-hi masses hores.

Docent: Ultreia Projects, un emprenedor amb més de 20 anys d’experiència com a programador i formador en noves tecnologies. “Crec que avui en día totes les empreses, comerços i projectes d’empreneduría poden i han de tenir una pàgina web per guanyar visibilitat i vendre més (no ens enganyem, aquest és l’objectiu real), i crec que tothom pot estar al dia en tecnología amb una bona formació. No crec en cunyats, crec en la feina ben feta, per aquest motiu he creat aquesta empresa de disseny web”

Organitzador: HUB Terrassa

Dates i horari: Dimecres, 4 d’Octubre del 2017 – 18:00h a 20:00h

Lloc: HUB Terrassa (Avinguda Jaume I, 95, 1er, Terrassa)

Preu: Gratuït!

NOTA IMPORTANT: Aquest curs només tirarà endavant si hi ha 15 persones apuntades i confirmades.

Lloc:

Avinguda Jaume I, 95, 1er