Lloguer de sales

Per a reunions, formacions, esdeveniments, workshops, o com a showroom. Sales eficients acústicament amb garantia de confidencialitat. Pots gestionar la reserva des del propi web.

Sala de juntes

És una sala equipada amb una taula tipus juntes amb capacitat recomanada per a 10/12 persones. Disposa d’aparell d’aire condicionat (fred i calent) amb sistema de renovació d’aire, a més de ventilació natural. Equipada amb pantalla i projector, pantalla TV per connexió directa a l’ordinador, i paret de pissarra de vidre, connexió wifi i xarxa. És la sala ideal si necessites reunir-te amb el teu equip o rebre clients per a fer una reunió formal. Sala eficient acústicament amb garantia de confidencialitat.

Sala de reunions

És una sala pensada per a reunions de treball amb el teu equip, o rebre visites a l’oficina, amb capacitat recomanada per a 5/6 persones. Disposa d’aparell d’aire condicionat (fred i calent) amb sistema de renovació d’aire, a més de ventilació natural. Equipada amb pantalla i projector, pantalla TV per connexió directa a l’ordinador, i paret de pissarra de vidre, connexió wifi i xarxa. Sala eficient acústicament amb garantia de confidencialitat.

Sala despatx

És una sala pensada per a rebre visites a l’oficina. Disposa d’una taula de treball tipus despatx tancat, amb capacitat recomanada d’1 + 2/3 (confidents). Disposa d’aparell d’aire condicionat (fred i calent) i sistema de renovació d’aire. Equipada amb flip chart, pantalla i projector, pantalla TV per connexió directa a l’ordinador, connexió wifi i xarxa. Sala eficient acústicament amb garantia de confidencialitat.

Sala Polivalent

És la sala principal del coworking. És aquí on es situen els llocs de treball disponibles a l’espai HUB Terrassa. És una sala diàfana amb molta llum natural, que disposa de taules de treball electrificades, dues pissarres, armaris personals per als coworkers, zona office amb cafetera, microones i nevera, més una zona de descans amb sofàs per relaxar-se. És la sala en la qual s’organitzen xerrades, formacions, tallers, workshops i tota mena d’esdeveniments.

També disposem de servei de sales externes, amb gestió COVID, de capacitat fins a 50 persones.

Si necessites sales a Terrassa fins a
50 persones, truca’ns i ho gestionem.

El lloguer de sales inclou

Wifi

wifi

Equipaments Tècnics

equipaments tècnics

Cafè i aigua

cafè i aigua

Climatització

climatització

Mobiliari complet

mobiliari complet

Suport i organització permanent

suport i organització permanent

Suport i organització permanent

catering (sota comanda)