Lloguer de sales

Per a reunions, formacions, esdeveniments, workshops, o com a showroom. Sales eficients acústicament amb garantia de confidencialitat.

Sala de juntes

És una sala equipada amb una taula tipus juntes amb capacitat recomanada per a 10/12 persones. Disposa d’aparell d’aire condicionat (fred i calent) amb sistema de renovació d’aire, a més de ventilació natural. Equipada amb pantalla i projector, pantalla TV per connexió directa a l’ordinador, i paret de pissarra de vidre, connexió wifi i xarxa. És la sala ideal si necessites reunir-te amb el teu equip o rebre clients per a fer una reunió formal. Sala eficient acústicament amb garantia de confidencialitat.

Sala de reunions

És una sala pensada per a reunions de treball amb el teu equip, o rebre visites a l’oficina, amb capacitat recomanada per a 5/6 persones. Disposa d’aparell d’aire condicionat (fred i calent) amb sistema de renovació d’aire, a més de ventilació natural. Equipada amb pantalla i projector, pantalla TV per connexió directa a l’ordinador, i paret de pissarra de vidre, connexió wifi i xarxa. Sala eficient acústicament amb garantia de confidencialitat.

Sala despatx

És una sala pensada per a rebre visites a l’oficina. Disposa d’una taula de treball tipus despatx tancat , amb capacitat recomanada d’1 + 2/3 (confidents). Disposa d’aparell d’aire condicionat (fred i calent) i sistema de renovació d’aire. Equipada amb flip chart, pantalla i projector, pantalla TV per connexió directa a l’ordinador, connexió wifi i xarxa. Sala eficient acústicament amb garantia de confidencialitat.

Sala Polivalent

És la sala principal del coworking. És aquí on es situen els llocs de treball disponibles a l’espai HUB Terrassa. És una sala diàfana amb molta llum natural, que disposa de taules de treball electrificades, dues pissarres, armaris personals per als coworkers, zona office amb cafetera, microones i nevera, més una zona de descans amb sofàs per relaxar-se. És la sala en la qual s’organitzen xerrades, formacions, tallers, workshops i tota mena d’esdeveniments.

També disposem de servei de sales externes, amb gestió COVID, de capacitat fins a 50 persones.

Si necessites sales a Terrassa fins a
50 persones, truca’ns i ho gestionem.

El lloguer de sales inclou

Wifi

wifi

Equipaments Tècnics

equipaments tècnics

Cafè i aigua

cafè i aigua

Climatització

climatització

Mobiliari complet

mobiliari complet

Suport i organització permanent

suport i organització permanent

Suport i organització permanent

catering (sota comanda)