De ben segur que cadascú té el seu motiu particular per triar incorporar-se a un espai coworking, però com a mostra us presentem els motius de la Maite, la darrera persona que s’ha incorporat al HUB.

 

Els motius de la Maite

La Maite treballa fent les tasques de gestor comercial d’una immobiliària de les més importants a Catalunya amb seu a Barcelona. Ella s’encarrega de gestionar les accions comercials directes (els contactes) amb els clients a la zona de Terrassa.

 

La seva feina és al “carrer”, fent les visites per ensenyar els immobles als potencials clients.

Les necessitats que ens ha transmès són:

Ella treballa a Terrassa però no hi viu.

Alguns dies dinarà al restaurant, però d’altres s’estima més gestionar el temps del migdia d’una forma més “tranquil·la”, podent escalfar el tupper amb el dinar per exemple, i alhora aprofitar per gestionar part de la feina de despatx.

Entrada la tarda, a la finalització de les vistes, encara no ha acabat la seva jornada de treball.

Ara toca realitzar la feina de despatx de totes les gestions del dia, però no es vol endur la feina a casa, vol separar la vida familiar de la professional, li cal desconnectar.

Ens demana la jornada de tarda, per poder venir al HUB des del migdia fins a les 6 ó 7 de la tarda, per fer les tasques de despatx (trucades, rapports, contractes, etc), i quan ha acabat, marxa cap a casa amb TOTA la feina FETA.

A més, al HUB, disposa de sales de visites per si li cal concertar alguna reunió, i gaudeix dels serveis d’oficina virtual, pot domiciliar la seva empresa, centralitzant els serveis administratius per si li cal recollir una carta, imprès o paquet.

I no menys important, amb una feina “solitària” com la seva, manté el contacte humà amb la resta de coworkers, que ara són els seus companys, i amb nosaltres mateixos.

Així dons com podeu veure, la forma de treballar d’un coworking encaixa perfectament en les seves necessitats, tot i així, hi ha moltes altres tipologies de feines o persones, que també hi encaixen perfectament, ja sigui perquè estas arrencant un negoci i encara no et pots permetre una oficina per a tu, o per què la teva feina t’obliga a desplaçar-te amunt i aball i no et surt a compte tenir un lloc fix, o potser per què ets autònom i treballes sol, i en un coworking hi podries trobar l’ambient de treball ideal. Sigui quin sigui el teu cas, no dubtis en contactar-nos si creus que el coworking pot ser la solució que esperaves.

 

 

Comparteix!