coworking a Terrassa Vs. Barcelona

Perquè hem de triar anar fins a Barcelona per treballar-hi, si també podem trobar algún coworking a Terrassa? D’acord que Barcelona és moderna, dinàmica i emprenedora com poques ciutats al món, tot això ja ho sabem. Però i Terrassa?

Tot i que està a prop de la capital catalana i té un llegat industrial i d’emprenedoria també importantíssim, el nivell d’emprenedoria lligat a les noves tecnologies i a la nova economia sembla s’ha quedat estancat i que només avança baixant a la capital.

Barcelona té censats un centenar d’espais coworking, gaire bé un a cada cantonada, n’hi ha d’especialitzats en informàtica, en moda, arquitectura o multimèdia, i en hi ha d’altres que només són espais “genèrics”.

A Terrassa per contra, de moment, els podem comptar amb els dits d’una mà. La majoria dels coworkings de Terrassa, no tenim res a envejar als coworkings de Barcelona, potser ens cal especialitzar-nos, tot arribarà, només cal esperar a que hi hagi demanda perquè aparegui la oferta.

A Terrassa NO estem ni obsolets ni incomunicats, i ja és tendència la deslocalització dels nous coworkings fora de les grans capitals, no cal estar al rovell de l’ou metropolità si ja estem tots hiperconnectats, només cal estar al cas d’iniciatives com Cowocat Rural.

Terrassa o Barcelona?

Baixar a Barcelona suposa unes 2 hores “mortes” de camí en ferrocarril amb el seu cost, i generalitzant, uns preus entre un 10% i un 20% per sobre dels de Terrassa, tot i que la diferència es va estrenyent.

Ens cal fer una tasca de difusió perquè la ciutat, amb les seves empreses i empresaris, captin aquestes noves dinàmiques col.laboratives pròpies de la nova economia del segle XXI, i busquin a Terrassa i no a Barcelona els millors equips pels seus projectes.

El HUB Terrassa, a més, com a membre de Cowocat i de Coworking Spain, facilita l’accés gratuït dels seus coworkers a estades puntuals en altres coworkings arreu de Catalunya i de tota Espanya.

Què més et cal per fer coworking a Terrassa? Només provar-ho.

Vine al HUB Terrassa, estem per tu, per acompanyar-te!

 

Comparteix!