Com vendre productes per internet.

Formació de Daniel Escofet, organitzat per connecTerrassa

Ahir dia 12 de Juny, vam acollir al HUB una formació organitzada per connecTerrassa a càrreg de Daniel Escofet sobre com vendre productes per internet.

Ens va introduir en el món del comerç online i ens va explicar diferents opcions per fer-nos la nostra botiga online i quines son les avantatges i inconvenients de cada una, o quina ens interessa més segons quin tipus de botiga tenim, o quin tipus de producte volem vendre. Ens va parlar també de com configurar totes aquestes eines i fins i tot del cost que pot tenir cada una d’elles.

En definitiva, va ser una formació molt interessant. Moltes gràcies Daniel per compartir amb nosaltres tot aquest contingut, i a connecTerrassa per organitzar formacions com aquesta i comptar amb nosaltres per acollir-les.

Aprofitem per recordar-vos que la setmana que ve en Daniel tornarà a venir a donar una altre formació (també organitzada per connecTerrassa) sobre Google Drive i altres serveis de fitxers al núvol, per ajudar-nos a gestionar millor i amb més seguretat tots els nostres fitxers. Si encara no us hi heu apuntat, cliqueu aquest enllaç.

Comparteix!