MESURES DE PREVENCIÓ SANITÀRIA ENFRONT DE LA COVID-19

Des de l’inici de la pandèmia, hem treballat en mesures per la seguretat sanitària a les nostres instal·lacions, així com la del nostre personal i usuaris, sigui el més segur possible. Seguint les recomanacions i pautes de l’Organització Mundial de la Salut, hem dut a terme les següents accions:

REFORMES AL HUB TERRASSA

Canvi del sistema de climatització i ventilació, millores acústiques, adequació de bany i office, i noves sales de reunions.

 

A continuació, trobaràs el Protocol d’aplicació en les nostres instal·lacions. Es tracta d’una sèrie de mesures que s’aniran modificant i ampliant segons l’evolució del virus i de les circumstàncies que es visquin en Hub Terrassa.

Pantalles de metacrilat i nou sistema de clima i ventilació

MESURES HIGIÈNIQUES DE L’ESPAI

  • Reforç de neteja amb productes desinfectants en totes les zones, amb especial recalcament en zones d’ús més freqüent i contagi indirecte com poden ser els poms, superfícies d’alta exposició i teclats d’accés al centre.
  • Pantalles de metacrilat en totes les zones de treball i sales de reunions per a garantir la individualització de l’espai.
  • Ventilació: s’han procedit a instal·lar i establir un nou sistema de climatització i ventilació en totes les instal·lacions, adaptant les exigències de ventilació reglamentàries RITE (Reglament d’Instal·lacions Tèrmiques en els Edificis).
  • Cartelleria: s’han instal·lat cartells informatius amb pautes d’higiene, recomanacions i mesures de seguretat.
  • Gel hidroalcohòlic en la recepció i zones comunes.

MESURES ORGANITZATIVES

A les zones d’espais comuns de treball, és on se situen els llocs de coworking, s’apliquen les distàncies establertes pel Govern d’Espanya per a garantir la seguretat dels coworkers. 

 

ZONES COMUNS

  • L’ús de màscara és obligatori per a desplaçar-se per les instal·lacions del centre.
  • Reducció d’aforament en les zones comunes i sales de reunions, seguint les pautes de distanciament social.
  • Ús obligatori de gel hidroalcohòlic a l’entrada.
  • Prohibit fumar a la porta d’accés al coworking. Els coworkers hauran de fumar a diversos metres de la porta per a assegurar la distància amb les persones que entren i surten del centre.
A mesura que les autoritats sanitàries distribueixin actualitzacions de mesures preventives, les anirem incorporant als nostres protocols de manera que l’estada en l’oficina es faci amb les majors garanties. No obstant això, confiem en la seva col·laboració per a complir amb les mesures marcades per les institucions competents.