Per què triar un coworking?

Emprenedoria i cotreball: una nova forma de ser lliure

Què és coworking?

El coworking o cotreball, és una forma de treball que permet a professionals independents, emprenedors i pimes de diferents sectors, compartir un mateix espai de treball (oficina i equipaments), per a desenvolupar els seus projectes professionals de forma independent, alhora que fomenta també, projectes conjunts, configurant una proposta més adient i confortable que els anomenats cibercafès.

Descarrega’t el manifest!

Descarrega't el manifest coworking

Coworking a Terrassa Vs. Barcelona

Perquè triar el coworking a Terrassa?

Barcelona és moderna, dinàmica i emprenedora com poques ciutats al món, això ja ho sabem. I Terrassa? Tot i que està a prop de la capital catalana i té un llegat industrial i d’emprenedoria també importantíssim, el nivell d’emprenedoria lligat a les noves tecnologies i a la nova economia sembla s’ha quedat estancat i que només avança baixant a la capital.

Barcelona té censats un centenar d’espais coworking, gairebé un a cada cantonada, n’hi ha d’especialitzats en informàtica, en moda, arquitectura o multimèdia, i en hi ha d’altres que només són espais “genèrics”. A Terrassa per contra, de moment, els podem comptar amb els dits d’una mà.

La majoria dels coworkings de Terrassa, no tenim res a envejar als coworkings de Barcelona, potser ens cal especialitzar-nos, tot arribarà, només cal esperar al fet que hi hagi demanda perquè aparegui l’oferta.

A Terrassa NO estem ni obsolets ni incomunicats, i ja és tendència la deslocalització dels nous coworkings fora de les grans capitals, no cal estar al rovell de l’ou metropolità si ja estem tots hiperconnectats, només cal estar al cas d’iniciatives com Cowocat Rural.

Terrassa o Barcelona? Baixar a Barcelona suposa unes 2 hores “mortes” de camí en ferrocarril amb el seu cost, i generalitzant, uns preus entre un 10% i un 20% per sobre dels de Terrassa, tot i que la diferència es va estrenyent.

Ens cal fer una tasca de difusió perquè la ciutat, amb les seves empreses i empresaris, captin aquestes noves dinàmiques col·laboratives pròpies de la nova economia del segle XXI, i busquin a Terrassa i no a Barcelona els millors equips pels seus projectes,

El HUB Terrassa, a més, com a membre de Cowocat i de Coworking Spain, facilita l’accés gratuït dels seus coworkers a estades puntuals en altres coworkings arreu de Catalunya i de tota Espanya.

Què més et cal per fer coworking a Terrassa? Només provar-ho.

Vine al HUB Terrassa, estem per tu, per acompanyar-te!

Promocions per nous clients

Alta Coworking

Descompte del 50% els 3 primers mesos de contractació.

(Promoció aplicable només a les tarifes d'Espai Coworking FIX)

Gestoria + Coworking

Per autònoms: Descompte del 50% en la quota de gestoria fiscal-comptable durant 1 any. Per societats: consultar.

(Promoció aplicable només a les tarifes d'Espai Coworking FIX)

Domicili fiscal o virtual

Descompte del 50% els 3 primers mesos de contractació.

Promocions no acumulables.